Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A recept:

3/4 csesze olvasztott vaj
2 csesze aprora vagott hagyma
2 csesze aprora vagott zeller
1-2 teaskanal so
bors
3 teaskanal zsalya
3 teaskanal kakukkfu
1 teaskanal majoranna
1 teaskanal rozmaring
1/2 csesze petrezselyem
1 evokanal almaecet 
16 csesze kenyerkocka
2 db zold alma reszelve
1 csesze mazsola
1 csesze dio osszetorve
2 csesze eroleves

- A vajon uvegesre megpiritjuk a hagymat, sozzuk, borsozzuk majd hozzaadjuk a fuszereket es az almaecetet, osszekeverjuk es levesszuk a tuzrol.
- Elomelegitjuk a sutot 176C fokra.
- Nagy talban osszekeverjuk a kenyerkockakat, reszelt almat, mazsolat, diot es osszekeverjuk a hagymas, fuszeres vajjal. Alaposan osszekeverve
kivajazott tepsibe tesszuk, az aljara akar sutopapirt is tehetunk es nagyjabol 45 percig sutjuk.
- Onmagaban is jo, de aki nem vegetarianusan szerene az barmilyen husba is beletoltheti, de akar zoldsegbe is, csak a kreativitas szabhat hatarokat. 
- Aki magat a tolteleket sem csak vegatarianusan akarja elkesziteni, adhat hozza mundjuk majat (fott,sult majat osszetorve) vagy aprohust.
- Egy csesze az egy 2dl-es csesze/pohar urtartalmanak felel meg.

Jo etvagyat!